Varumärken

Cavallo

Cavallo . grundades i Bad Oeynhausen, Tyskland, år 1978 som tillverkare av ridstövlar. Kort därefter blev Cavallo marknadsledande på området och är idag ett av det mest kända märket inom internationell ridsport.

SD logga

SD-Design

Crown by SD Design finner du träns, kandar och pannband för både häst & ponny. Du kan designa ditt eget träns.
SD designs speciella hårsmycken är mycket populära och sätter den sista finishen på ryttaren inför tävling.

Safe style logo

Safe Style

Safestyle den enkla säkerhetsstigbygel med gummi flärp. En säkerhetsstigbygel med avtagbart gummiflärp som säkerhetsställer att foten lätt lossnar från stigbygeln om olyckan är framme.

Trikem Logga

Trikem

Svensktillverkade djurvårdsprodukter
och fodertillskott för häst och hund

ANKY-ATC

ANKY® Technical Casuals grundades 1998 av Anky van Grunsven och hennes partner Sjef Janssen på grund av brist på fashionabla, bekväma och högkvalitativa ridkläder och relaterade hästsportartiklar. ANKY® Technical Casuals har varit en del av Bieman de Haas BV sedan 2012

BR

BR® erbjuder ett brett sortiment bestående av ryttarprodukter för häst och ryttare. Vi är kända för våra ridstövlar, sadlar, ridhjälmar, schabrak, träns och kläder. Två gånger om året – på våren och hösten – presenterar BR nya säsongskläder och hästutrustningar. Dessutom har vi ett brett utbud av läderarbeten, bett, vårdprodukter, tävlingskläder, skor och artiklar av fårskinn.

harcour logga

Harcour

Ridkläder och hästutrustning. HARCOUR är ett franskt modemärke som har lyckats utmärka sig inte bara för sin elegans utan också för sin kreativitet och avancerade innovation.

Celeste Stein

Tunna ridstrumpor i fräcka mönster.